در حالی که مطالعات پیشین روی فاکتورهایی متمرکز شده بود که بر خطر بروز آلزایمر موثر هستند، پژوهش جدید به روشی برای تشخیص سرعت پیشرفت این بیماری در مبتلایان، پس از تشخیص آن اشاره دارد.
به گزارش ایسنا، پژوهشگران روی 846 بیمار مطالعه کردند که میزان پروتئینی موسوم به « tau » در مایع مغزی نخاعی آنها بالا رفته بود.
بررسیهای اخیر نشان داده است که وجود نوع خاصی از پروتئین tau در مایع مغزی - نخاعی در واقع یک شاخص بیماری آلزایمر است.
پژوهشگران هم چنین روی نسخههای جداگانه DNA در بیماران مطالعه کرده و یک نشانگر ژنتیکی را کشف کردهاند که با افزایش میزان tau در ارتباط است.
به گزارش شبکه خبری ان بی سی، این نشانگر با پیشرفت سریع بیماری الزایمر در ارتباط است.
پژوهشگران میگویند: افرادی که حامل این نشانگر ژنتیکی هستند در هر مرحله از بیماری، سطح پروتئین تائوی بالاتری دارند.